Склад кріпильних наборів

Кріпильний набір для 19' обладнання – це універсалізований комплект, який підходить для роботи з усіма стійками і шафами відповідного формату. Він включає в себе такі компоненти кріплення:

  • металевий гвинт;
  • заставна гайка;
  • запобіжна шайба.

Что такое крепежный набор для 19" оборудования<

Гвинт може виготовлятися із сталі двох видів – оцинкованої або легованої марганцем. Обидва матеріали гарантують елементу міцність і захист від корозії. Конструктивно гвинт має головку напівкруглого типу і поглиблення хрестоподібного типу під спеціальну викрутку. Його різьблення точно відповідає гайковій різьбі.

Гайка також виконується з оцинкованої або марганцовістій сталі. Завдяки високій якості матеріалу вона здатна тривалий період витримувати інтенсивні навантаження. Деталь фіксується в рековому кріпленні, тому має характерну квадратну форму. За розмірами вона строго збігається з отворами монтажного обладнання 19' – гайка фіксується в них за допомогою двох пелюсток. Останні захищають деталь від провертання в кріпленні і випадкового випадання в процесі використання.

Шайба виготовляється з нейлону, як і більшість стяжок для кріплення. Матеріал гарантує щільне прилягання фіксуючих елементів один до одного. В процесі виробництва шайб використовується полімерний компаунд – він дозволяє отримати міцне з'єднання елементів без пошкодження їхнього лакофарбового шару. Деталі фарбуються в чорний колір. Але їхня форма може бути різною - плоскою або з зовнішнім бортиком.

Переваги кріпильних комплектів

Стандартизовані набори для кріплення 19' обладнання має три принципових переваги:

  • Багатофункціональність – комплект дозволяє встановити в стійки і шафи пристрої різних функціональних видів і конфігурацій. Також його можна застосовувати для складання опорних конструкцій.
  • Простота використання – щоб виконати якісний монтаж і забезпечити обладнанню високу надійність кріплення, досить тільки однієї викрутки.
  • Зручність у роботі – використовуючи універсалізований комплект для кріплення можна суттєво скоротити часові і трудові витрати на установку мережевого устаткування.

Набори для кріплення продаються поштучно, що дає можливість придбати точну кількість вироба необхідного стандарту для установки обладнання.